Verzekerd van een veilig balkon

Verzekerd van een veilig balkon

Balkon inspectie

Voor een balkon inspectie bent u bij Balkonkeuringen.nl aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor de keuring van uw balkon en balkonhek. Deze keuringen voeren wij uit in samenwerking met Aboma, een onafhankelijk keuringsinstituut. Hun ervaren specialisten komen graag bij u langs voor een balkon inspectie.

Heeft u vragen over een balkon inspectie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitvoerige inspectie
Direct duidelijkheid
Binnen 24 uur contact

Veilig balkon

Artikel 1a van de woningwet stelt dat de eigenaar en/of beheerder zorgt dient te dragen voor de technische staat van een gebouw. Hierbij mag er geen gevaar voor de gezondheid en/of veiligheid van mensen zijn. Dit betekent dat u als woningbouwcorporatie, aannemer, VvE beheerder, beheermaatschappij of zelfstandige VvE aansprakelijk bent voor de veiligheid van uw balkon en balkonhek. Om deze veiligheid te garanderen zal u een balkon inspectie uit moeten laten voeren. U bent ten slotte aansprakelijk bij schade en ongelukken.

Balkonkeuringen.nl

Balkonkeuringen.nl heeft een exclusieve samenwerking met Aboma uit Ede. Dit is een onafhankelijk keuringsinstituut met als specialisme veiligheid binnen de bouw en verticale transport. Samen met deze partner kunnen wij een afspraak plannen om uw balkon te keuren. Vervolgens zullen ervaren experts van het keuringsinstituut bij u langskomen. Zij voeren een uitgebreide balkon inspectie uit waarbij zij het balkon en het hek gaan belasten. Hierbij wordt het snel duidelijk of uw balkon een goedkeuring krijgt of niet.

Contact over een balkon inspectie

Heeft u nog geen balkon inspectie laten uitvoeren voor uw woning? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in voor een Aboma keuring. Bovendien zijn wij onderdeel van Hanebalk B.V., dus ook voor een keuring van een hijsbalk kunt u bij ons terecht.