Verzekerd van een veilig balkon

Verzekerd van een veilig balkon

Balkon keuren

Een balkon keuren is een verplichting voor eigenaars en/of beheerders van een woning. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een balkonkeuring? Dan kunnen wij u, in samenwerking met keuringsinstituut Aboma, ondersteunen. Wij voeren bouwkundige keuringen uit voor woningbouwcorporaties, aannemers, VvE beheerders, beheermaatschappijen en zelfstandige VvE’s.

Vraag gerust meer informatie aan over het laten keuren van een balkon. Bekijk op de contactpagina hoe u ons kunt bereiken.

Uitvoerige inspectie
Direct duidelijkheid
Binnen 24 uur contact

De noodzaak van een balkonkeuring

Ongelukken door gevaarlijke balkons en balkonhekken hebben de laatste jaren voor opschudding gezorgd. Zowel bij woningeigenaren, VVE’s en bewoners als de overheid. Hierdoor is de noodzaak van een balkonkeuring duidelijk geworden. Ook de woningwet geeft aan dat u als eigenaar en/of beheerder aansprakelijk bent voor de bouwtechnische staat van een gebouw. Hieronder vallen ook het balkon en balkonhek. Het is daarom zaak om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Hiervoor kunt u bij ons terecht!

Balkonkeuringen.nl

Via Balkonkeuringen.nl kunt u een afspraak maken voor een balkonkeuring door het onafhankelijke Aboma. Balkonkeuringen.nl is een onderdeel van Hanebalk B.V.. Ook zij werken samen met het onafhankelijke Aboma. Alleen dan niet om balkons te inspecteren, maar hanebalken, hijshaken, hijsankers en 3-punts hijsconstructies. Dit zijn balken die vooral door particulieren worden gebruikt om meubels te hijsen en neerlaten.

Plan een afspraak voor een balkonkeuring

Heeft u uw balkon en balkonhek nog niet laten keuren? Neem dan snel contact met ons op! Een van onze medewerkers plant graag een afspraak met u in voor een Aboma keuring. Ook kunt u ons altijd bereiken voor eventuele vragen rondom het keuren van balkons, balkonhekken en hijsbalken. Na het invullen van onderstaand contactformulier komen wij binnen 24 uur bij u terug.