Verzekerd van een veilig balkon

Verzekerd van een veilig balkon

Balkon laten keuren

Een balkon laten keuren door een officiële keurder? Balkonkeuringen.nl is uw betrouwbare partner! Wij werken samen met Aboma om balkonkeuringen uit te voeren. Dit is een onafhankelijk keuringsinstituut dat is gespecialiseerd op het gebied van veiligheid binnen de bouwnijverheid. Eén van hun specialisten komt graag bij u langs om uw balkon te keuren.

Wilt u meer informatie over het laten keuren van een balkon? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Uitvoerige inspectie
Direct duidelijkheid
Binnen 24 uur contact

Waarom een balkon laten keuren?

Iedereen staat vrij regelmatig op een balkon. Echter, deze balkons zijn vaak lang niet zo veilig als we denken. Zowel bij woningeigenaren, VvE’s, bewoners en de overheid veroorzaakt de onbekende technische staat van balkons en balkonhekken de laatste jaren veel opschudding. Na diverse ongelukken is het zaak geworden om een balkon te laten keuren. Hiervoor is de eigenaar en/of beheerder van een gebouw verantwoordelijk. Bij hen ligt namelijk de aansprakelijkheid bij gebreken aan het balkon en ongelukken. Laat daarom zo snel mogelijk uw balkon en balkonhek keuren, wanneer u nog geen keuringsbewijs in huis heeft.

Onafhankelijke keuring laten uitvoeren

Wilt u een onafhankelijke keuring laten uitvoeren? Dan staan wij voor u klaar. Dankzij onze exclusieve samenwerking met Aboma kunnen wij bouwkundige keuringen verzorgen. Hiervoor hoeft u enkel een afspraak in te plannen. Vervolgens komt Aboma bij u langs. Zij houden een uitvoerige inspectie en vervolgens een beproeving met testlast. Dit geeft direct duidelijkheid over de veiligheid van uw balkon.

Balkon laten keuren door Balkonkeuringen.nl

Het is belangrijk dat u een balkon laat keuren om de veiligheid van bewoners te waarborgen. Wilt u een keuring inplannen? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Vervolgens komen wij binnen 24 uur bij u terug.