Verzekerd van een veilig balkon

Verzekerd van een veilig balkon

Balkon specialist

Balkonkeuringen.nl is uw betrouwbare balkon specialist. Wij kunnen een verplichte balkonkeuring voor u uitvoeren in samenwerking met Aboma. Dit is een keuringsinstituut met een specialisme in bouwnijverheid. Aboma keurt balkons, na een uitvoerige inspectie, door middel van een beproeving met testlast. Op deze manier is er gelijk duidelijkheid over de veiligheid van het gekeurde balkon.

Heeft u vragen over uw balkon of een balkonkeuring? Dan kunt u bij ons terecht. Neem direct contact met ons op.

Uitvoerige inspectie
Direct duidelijkheid
Binnen 24 uur contact

Hoe veilig is uw balkon?

We staan allemaal wel eens op een balkon. Maar heeft u zich wel een afgevraagd of een balkon wel écht veilig is? De afgelopen jaren zijn er diverse ongelukken gebeurd die zijn te wijten aan de staat van balkons en balkonhekken. Dit schudde de overheid, woningeigenaren en woningbeheerders wakker. Het belang van een balkonkeuring werd opeens zeer duidelijk. De verantwoordelijkheid van deze keuring ligt bij woningbouwcorporaties, aannemers, VvE beheerders, beheermaatschappijen en zelfstandige VvE’s.

Keuring door een balkon specialist

Door een keuring uit te laten voeren door een balkon specialist, krijgt u duidelijkheid over de veiligheid van uw balkon. Is de keuring geslaagd? Dan bent u verzekerd bij gebreken, schade door gebreken en letselschade aan derden. Bij Balkonkeuringen.nl werken we samen met Aboma om bouwkundige balkonkeuringen uit te voeren. Aboma komt bij u langs en belast het balkon en balkonhek om te kijken of deze veilig genoeg zijn. U krijgt direct duidelijkheid over de staat van het balkon.

Contact met Balkonkeuringen.nl

Bent u eigenaar en/of beheerder van een gebouw met balkon? Zorg er dan voor dat u uw balkon zo spoedig mogelijk laat keuren door een balkon specialist. Zo kunt u eventuele schade en letsel aan derden voor zijn. Heeft u nog vragen omtrent de veiligheid van uw balkon? Of wilt u een afspraak maken voor een balkonkeuring? Vul dan snel onderstaand contactformulier in.