Verzekerd van een veilig balkon

Verzekerd van een veilig balkon

Balkonkeuring

Wilt u een balkonkeuring laten uitvoeren? Balkonkeuringen.nl staat voor u klaar. Dankzij onze exclusieve samenwerking met het onafhankelijke keuringsinstituut Aboma kunnen wij een balkonkeuring voor u verzorgen. Deze keuring is een verplichting voor elke eigenaar en/of beheerder van een woning met een balkon.

Voor meer informatie over een balkonkeuring kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Uitvoerige inspectie
Direct duidelijkheid
Binnen 24 uur contact

Is uw balkon veilig?

Bijna iedereen staat wel eens op een balkon. Maar vraagt u zich wel eens af of een balkon eigenlijk wel veilig is? De laatste jaren zijn er een aantal incidenten voorgevallen door de technische staat van balkons en balkonhekken. Dit heeft zowel woningeigenaren en -beheerders als de overheid wakker geschud. Daarom is het zaak geworden om een balkonkeuring uit te laten voeren. Hierbij wordt uw balkon belast om te kijken of deze veilig genoeg is. De verantwoordelijkheid voor het laten uitvoeren van een balkonkeuring ligt bij u als eigenaar en/of beheerder van een gebouw. U bent aansprakelijk bij schade en ongelukken.

Exclusieve samenwerking met Aboma

De onafhankelijke keuringsinstantie Aboma is specialist op het gebied van veiligheid binnen de bouwnijverheid. Het instituut biedt onder andere keurings- en certificeringsdiensten. Voor ons keuren zij zowel balkons en balkonhekken als hanebalken. Wij kunnen samen met u een afspraak plannen voor een Aboma keuring. Vervolgens komt een specialist langs voor een uitvoerige inspectie. Hierbij wordt al snel duidelijk of uw balkon veilig is of niet.

Plan een afspraak voor een balkonkeuring

Het is een absolute vereiste dat u een balkonkeuring laat uitvoeren voor een balkon en balkonhek. Heeft u nog geen balkonkeuring laten uitvoeren? Of is de keuring verlopen? Maak dan snel een afspraak. Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.