Verzekerd van een veilig balkon

Verzekerd van een veilig balkon

Bouwkundige keuring balkon

Balkonkeuringen.nl is uw partner voor een bouwkundige keuring balkon. Het keuren van een balkon met een balkonhek is verplicht. Om deze keuring uit te voeren hebben wij een exclusieve samenwerking met keuringsinstituut Aboma. Dit is een specialist op het gebied van veiligheid binnen de bouw en verticale transport. Samen met Aboma kunnen wij u voorzien van een bouwkundige keuring van uw balkon en balkonhek.

Wilt u meer informatie over een bouwkundige keuring balkon? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Uitvoerige inspectie
Direct duidelijkheid
Binnen 24 uur contact

Verplichte keuring volgens de wet

Artikel 1a van de woningwet zegt dat u als eigenaar en/of beheerder verantwoordelijk bent voor de technische staat van een woning. Het is daarbij belangrijk dat de technische staat geen gevaar vormt voor de gezondheid of veiligheid van bewoners of derden. Daarom is een balkon keuren verplicht om de veiligheid van een balkon en balkonhek te achterhalen. Een balkonkeuring geeft direct duidelijkheid over de veiligheid van een balkon. Op deze manier kunt u een onveilig balkon tijdig herstellen en daarmee schade en ongelukken voorkomen.

Bouwkundige keuring door Aboma

Balkonkeuringen.nl keurt balkons en balkonhekken in samenwerking met Aboma. Wanneer u een afspraak maakt, komt het keuringsinstituut komt langs voor een uitvoerige inspectie. Dit houdt in dat ze het balkon gaan belasten. Hierbij wordt het gelijk duidelijk of het balkon voldoet aan de gestelde eisen of niet. Deze bouwkundige keuringen voeren wij uit voor woningbouwcorporaties, aannemers, VvE beheerders, beheermaatschappijen en zelfstandige VvE’s.

Contact over een bouwkundige keuring balkon

Laat uw balkon en balkonhek zo snel mogelijk keuren om schade en ongevallen te voorkomen. Wij adviseren u graag over een bouwkundige keuring. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Vul dan snel onderstaand contactformulier in, dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op.